Outfit
2012-06-26 / 13:47:56 / Allmänt

Min outfit för idag!!
Plattat hår
Ett halsband från min moster
Tröja bikbok
Byxor H&M


Vad ska man blogga om idag då??
2012-06-26 / 12:29:45 / Allmänt

Ja vad ska jag blogga om idag??
Jag har teater idag! Det var senast i onsdags jag hade så det var ett tag sedan! Men nu är det idag imorrn torsdag fredag lördag så 5 dagar på raken jag kmr vara slutkörd! Aha vad gör man inte för teatern!!! Hoppas bara det inte blir regn tills jag ska gå det ser lite lurigt ut på molnen men vi får se!
Hasse sitter här och vill ut men jag är inte lika sugen!
Vi hörs senare!!


Bloggbyte/bloggförslag
2012-06-25 / 19:59:31 / Allmänt

Ett bloggbyte/bloggförslag! Gå uín på min kusins blogg www.amanda.friihem.se
Amanda

Om ni vill se ett snyggt nagel tips gå in på
2012-06-25 / 19:51:39 / Allmänt

www.merapyssel.blogg.se


bara för det började det lagga nu!
2012-06-22 / 11:43:42 / Allmänt

:( vi får starta om

videochatt
2012-06-22 / 11:42:17 / Allmänt

hej hej! sitter å videochattar med min kusin amanda! <3
idag äre midsommar! och cassandra med famij kmr hit! <3
ska nog ut å sola efter att vi har videochattat klart!
vi videochttar via facebook det är faktiskt bra! ialla fall när vi sitter vid våra macbooks! det laggar inte... peppar peppar"
Pussar måste lä på mej snart!

gjort om
2012-06-20 / 14:43:04 / Allmänt

alla säger att deras blogg.se har gjorts om så att dom inte fattar, min blogg.se har inte gjorts om någonting!?

skolavslutning å nya naglar
2012-06-14 / 20:03:20 / Allmänt

Hej hej idag hade jag skolavslutning. och igår fick jag nya naglar av mamma! press and go naglar som jag då hade idag på avslutningen! dom är från kicks! jag ville ha dom med små dekorationer men dom fanns inte kvar så jag fick dessa vackra naglar! dom är faktiskt bra tycker jag eller jag har ju bara haft dom idag! Innan har jag aft gelenaglar en gång och nu sånna här jag föredrar dom här för dom äre bara att trycka på oc jag som fick lite små panik när jag hade gelenaglarna för att dom satt inte så skönt på nageln, men dessa har perfektpassform och känns inte att jag har dom! och jag kan då som sagt ta av ganska lätt när jag känner ör det och jag kan ju ara ta nagellim och andvända dessa igen! smartsmart! det enda är hur ska naglarna klara natten äre säkert kommer dom lossna i sömnen?? :S vi får se!
brorsan och jag sitter och kollar på fotbollen som jag tror är typ slut nu! haha skönt tycker inte det är speciellt roligt med fotboll!
kramar och pussar! och jag hoppas alla får ett skönt sommarlov!
Maja! <3

Candydress indiska
2012-06-13 / 15:31:19 / Allmänt

 Här har ni min vackra skolavslutningsklänning, som jag även hade på brorsans student! <3 imorrn äre då skolavslutning alla hade idag, men min skola ska vara lite udda och ha imorrn, fast vi var ju lediga i måndags men vi kunde skippat det och haft avslutnigen idag isstället! jag är hyper mamma ska köpa dom lösnaglarna jag vill ha till mej  till imorrn! wohhooo!1 <333333
ikväll äre teaterföreställning så jag måste äta nu flr jag ska åka om en timme!
pussar och kramar! Majajajajjajaja!

kunskapsskolan
2012-06-12 / 15:52:33 / Allmänt

japp som sagt jag funderar på att byta till kunskapsskolan med elin! för den verkar bra och så! så om vi söker hoppas vi på att få komma i samma klass! annars får vi hänga på rasterna och så! det blir ju lite trist att lämna mn gamla skola men samtidigt inte för att nu finns det ju inga bra lärare kvar och jag gillar inte min klass, alla är förlåt för min ordval men totalt efterblivna ok dom r lite efterblivna faktiskt! jag trivs sådr med dom alltså inte speciellt bra men men! hoppas man isåfall får bättre klassisar hhaha i kunskap!
Pussar!

2 föreställningen, musik
2012-06-05 / 14:38:30 / Allmänt

hej hej!
Sitter och lyssnar på musik sitter med vakna med the voice i öronen! Hoppas ni har haft en bra dag idag! :) imorrn ör man ledig då för det är ju !!!!!! Skönt som f****n! på torsdag ska min klass bara göra roliga saker så vi ska liksom inte vara i skolan. först ska vi på
  • sedam ska vi väl antagligen äta, men sedan är det väl lite oklart vad vi ska göra men på kvällen ska klassen komma och kolla på mej på min teater! Och på fredag ska jag vara ledig för brorsan tar studenten! och på måndag är min skola lediga vi har likosm studiedag och sedan äre bara tisdag och onsdag kvar sedan har jag skolavslutning på tordagen! <3 weee are young haha den var på radion! hahha och sedan ska vi ha typ sovmorgon någon dag för min eater är ju på kvällen så vi ska typ komponera det så! men aja måste väl göra mej klar för teatern ka åka halv 5 för har smink tid kl 17.20 och sedan byta om och sedan uppvärminig sedan kör vi!!!!!!!!!! Fredrik gymnasiet here we come jag ska fan visa dom vad teater är!!!!! p
  • pussar!

  • RSS 2.0