Hundra år sedan nu!
2011-07-19 / 17:32:18 / Allmänt

Hej!

Asså det var fett länge sedan jag var inne och gjorde ett inlägg nu men tyckte det var dax!

Sitter i Viken, har målat om toan, vart ute med Hasse och mamma, ätit lunch, varit på loppis ( Flera stycken inte bara idag utan flera andra dagar också! ) Imorgon kommer mammas kompis hit, på frredag kommer brorsan hit för första gången <3

Just nu star mamma med att dammsuga, jag som tänkte titta på flyg 29 saknas, asså jag skiter i om ni tycker jag ä barnslig men jag tycker det är bra! Tihi!

Asså typ alla anda som bloggar gör ju massa tävlingar men jag vet liksom inte vad dom går ut på och hur gör man eller vad vinner den som vinner någon som är insatt i sånt kan ju kommertera och skriva! ;)
Jag fattar typ inget av det där!

Har hunnit måla två olje målningar på en vecka! =D

Just det har värdens awesomaste grej att berätta...... är ni med........ verkligen???...... för nu kommer det........ JAG OCH NORRE SKA PÅ VERONICA MAGGIO 20 AUGUSTI PÅ CIRKUS! OMG AG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!HON ÄR SÅ JÄVLA BRA SÅ JAG MÅSTE SVÄRA MEN ÄRLIGT TYCKER MAN ATT HON ÄR DÅLIG SÅ ÄR MAN LITE FÖR NORMAL!!!!!!!!!! ( Jag menar normal och inte onormal!!!!!!! )  Jag typ avgudar henne!

Detta är till´min låtsas kusin Emmy, ( hoppas du går in och läster detta nu!!!! ) Jag saknar dej sjukt kom till mej nu så kan vi göra massa skojit som bara du och jag kan!!!!!!!! <3<3<33<<33<33<3<3<3<33<3<<33<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet att jag låter som värsta fjortisen en jag talar bara sanning!






















Ähhhhh.... Har inge mer att säga just nu!

Så......!
Kram Maja!

Nu ska jag kolla på flyg 29 saknas! <3 =D


RSS 2.0